Chakra- en marma-massagetherapie gebaseerd op Ayurveda. Voor hulp bij stress-gerelateerde klachten, hyperventilatie, (sociale) angst, paniekaanvallen, onzekerheid, somberheid, depressie, chronische (pijn) klachten, e.a. Lid Vbag. Yoga en bewustwording. Arnhem.

 

 

 

 

Samatva (sanskriet)

gelijkmoedigheid, voelbaar
in contact met ware zelf

 
 
 
 
 
 
 

CHAKRATHERAPIE - YOGA
WIJMIE SCHUURKAMP - ARNHEM
praktijk.samatva@gmail.com   
06 40 998 990

Voorstellen

 

Hallo, welkom op mijn website. Mijn naam is Wijmie Schuurkamp (geb. 1963). In 2003 ben ik begonnen met mijn praktijk in Arnhem. Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van massage, ayurveda, yoga, meditatie, intuïtieve ontwikkeling.
Deze kennis en ervaring kwamen heel mooi samen in de erkende HBO-opleiding voor chakratherapie, massagetherapie en personal coaching (waaronder stresscoaching), die ik aansluitend hierop heb gevolgd (incl. medische en psychosociale kennis). 

 

 

Ook geef ik Yoga lessen in Arnhem. Ik beoefen zelf ruim 25 jaar Yoga en heb in 2005 een docentenopleiding afgerond. Dit vanuit de behoefte om de positieve effecten van yoga voor gezondheid, welzijn en groei in bewustzijn te delen met anderen. 

 

Gezondheid is een rijk bezit, waar we zelf veel voor kunnen doen.

Ik heb voor dit werk gekozen om met mijn kennis en ervaring mensen te helpen hun balans en welzijn te vinden en te behouden.

 

Vriendelijke groet,
Wijmie Schuurkamp

 

 

home

 

 

 

 

 

^^