Yoga en natuurgeneeskunde (alternatieve geneeswijze), werkvorm massage- en chakratherapie in Arnhem centrum. Toepasbaar voor klachten van moe, lusteloos, pijn ... tot chronische klachten, psychosomatische klachten, angst, hyperventilatie, stress, e.d. Lees meer ...

 

 

 

  Samatva (sanskriet) betekent

  gelijkmoedigheid, en wordt ervaren

  als lichaam en ziel in lijn zijn,

  elkaar voelen en juist voeden, voor

  een tevreden ziel in een gezond lichaam.

 
 
 
 
 
 
 

CHAKRA- EN MASSAGETHERAPIE     YOGA
WIJMIE SCHUURKAMP - ARNHEM CENTRUM
praktijk.samatva@gmail.com   
06 40 998 990

... stroomt je levensenergie goed, ben je in verbinding met je zelf ...,
dan heb je een goede basis voor een gezond en voldoening gevend leven 

Yoga

 

De lessen bestaan uit lichaams- en adem- oefeningen (asanas en pranayama), concentratie (dharana) en meditatie-oefening (dhyana). De les wordt afgesloten met een eindontspanning. De oefeningen worden in stilte en flow uitgevoerd.

 

Het gaat in deze lessen niet om presteren. De oefeningen doen we met aandacht en in stilte.  Voelen hoe je lichaam reageert, ontspanning en ruimte toelaten en groeien in zelfbewustzijn. 

 

De met aandacht uitgevoerde fysieke bewegingen helpen spanning en zwaarte los te laten, brengen de mind tot rust en openen nadi's (energiebanen) zodat prana (energie) optimaal kan voeden en verbinden met hogere lagen van je ziele-bewustzijn.

Met het doen van een oefening kan van alles naar boven komen. Wat fysiek ongemak, weerstand, ongeduld. Accepteren met een open en vriendelijke mind van deze gewaarwordingen helpt je te verbinden met wie je in wezen bent en brengt ....

 

... ruimte, kracht, rust en verbinding ...
fysiek, astraal, spiritueel

 

Yoga - les-seizoen april/juli 2019 

Dit les-seizoen loopt van week 14 (1april) t/m week 28 (10juli). Op de weken van Pasen en Pinksteren na, alle weken les op op maandag- en woensdagavond van 19.15 tot 20.30 uur. Later instromen kan altijd. Wil je meedoen? Graag van te voren aanmelden. Voor de nieuwkomers zijn de 1ste 2 lessen voor proef en kosten €5,00 per les. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten.

 

Voor wie

De lessen zijn voor iedereen, jong of wat ouder, beginner of gevorderd. Je doet de oefeningen naar eigen kunnen en volgt hierin je eigen mogelijkheden en groei. 

 

Lessen 

 

maandagavond

19.15 / 20.30 uur

 

woensdagavond

19.15 / 20.30 uur

 

 

inspiratiebronnen - Yoga Sutra's van Patanjali -  Mata Amritananda Mayi - Sri Vasudeva - Mooji - Yoga - Stilte - Meditatie

Andere dag/dagdeel is - bij voldoende aanmeldingen -  mogelijk.
Tevens zijn privé-lessen mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Instromen kan altijd.

 

Wil je meedoen? Dan graag van te voren aanmelden.

 

Locatie
Blekerstraat 3 in Arnhem
(vanaf Eusebiusbuitensingel de Parkstraat ingaan, 1e straat links, 1e pand links - trap zijkant gebouw opgaan)
bel studio : sterretje * .. wacht op kiestoon .. toets 3229

 

Voorbereiding voor de lessen
Draag makkelijk zittende kleding. Prettig is een grote (hand)doek voor over je mat (matjes zijn aanwezig). Eventueel extra sokken voor in de eindontspanning (dekentjes zijn aanwezig).  Beter is het om tot ca. 1,5 uur voor de les geen volledige maaltijd te nemen.

home

 

 

^^